Idag har jag fått fin besök av mormor och morfar här i Gottröra, verkligen jätte kul! Det var ett tag sedan vi träffades sen sist. Dom åker igen redan imorgon för dom har varit hemma i Västervik också.

Annars så har vi jobbat på som vanligt. Jag har ridit två hästar idag, Ludde och Kelda. Har bara joggat dom för imorgon är det Svante Johansson träning i två dagar. Jag ska vara med på Ludde och Alice, som är ett 6-årigt sto e: Quidam de revel. Ska bli jätte kul!! 


Jag har surfat slut på all surf på mitt 4G modem så jag kan endast blogga från mobilen, och det finns typ ingen täckning här i Gottröra :( Skit tråkigt... 

I lördags så var jag och Ludde nolla i 1,20 igen!! Så himla kul och det kändes så bra allting :) Med Gina så rev vi de två sista hindrena i 1.30. Det kändes som om hon var lite trött men annars så tyckte jag att rundan var bra. 

I söndags så red jag bara Gina, i 1.20. Och där rev vi också två hinder, hon kändes lite slarvig faktiskt. Men jag och mamma bestämde oss för att hon ska få vila nu och inte tävla något mer i år.  Tror hon mår bra av de :) 

Har haft en jätte bra dag men ganska fullt upp! Så blir det när man har 6 hästar med sig, och jag älskar det! :) 

Dagen började med 1.20 där 5 av hästarna skulle hoppa. En i avd a och resten i avd b. Det blev en placering och en felfri runda i avd b :) 

Ludde och jag var felfria i 1.20, vår första tävling, och det kändes så himla bra! Ludde var väldigt pigg och på hugget, gjorde lite bocksprång på framhoppningen och verkade allmänt glad. Inne på banan var han helt fokuserad! Fick till en bra runda med bra galopp. Det enda jag är missnöjd med är hinder nummer 3 där vi kom väldigt nära. Han är ganska svag när man ska ta en förhållning så då drar han bara fram halsen, och eftersom han är så stor så orkar jag inte hålla tillbaka haha. Vi kom i ett läge där jag behövde göra en förhållning så då kom vi lite nära men han fixade de galant ändå :)
Gina red jag i 1.30 klassen som var en A:0/A:0 men totalfel, vilket betyder att alla får rida omhoppning, även om man har tex 8 fel i grundomgången. Jag och Gina hade ett nedslag på hinder nummer 4, och i omhoppningen var vi bolla. Hon kändes riktigt fin faktiskt, hade bra avstamp och hoppade hyfsat jämna och fina språng. Tidigare så har hon hoppat väldigt ojämt, ett hinder med en massa marginal emellan och nästa hinder har hon hoppat alldeles platt över. Men det beror också på att hon inte har orkat riktigt, och inte är tillräckligt stark än. Men jag är i alla fall SUPER nöjd med henne idag :)

Filmer kommer sen när jag har kommit hem och har riktigt internet!