Snart ska lilla jag sova men tänkte först skriva om min dag för er. Red Razzia på morgonen och henne red jag till Lögdö. Galoppträning idag. Började först i en lugn galopp med en låg hand så hon sökte sig nedåt. Sedan så ökade jag galoppen men hade fortfarande en låg hand. Och den sista biten ökade jag galoppen ännu mer så hon fick sträcka ut sig riktigt ordentligt. Det resulterade i att jag nästan inte fick stopp sen.. Detta är en väldigt bra konditionsträning eftersom man tvingar fram den där hemska mjölksyran som hästarna ibland kan få i slutet av en bana. Det viktigaste man måste göra när hästarna har mjölsyra är att trava av dom länge! Och inte bara låta dom skritta på en gång. Låt dom trava i en lugn trav och helst i en låg form så dom verkligen får pusta ut. SEN kan man skritta hur länge man vill :)

Armani red jag först på banan en stund och sedan fick han klättra upp för en brant backe 3 gånger. Fett awesome.

Var även på Birsta idag med Elina. Fick med mig en klänning hem iaf. När vi skulle åka hem så kom ovädret. Åska, blixtrar och spöregn. Tror himlen öppnade sig, helt sjukt. Kul att man är livrädd för åska också....

Och innan ni också går och lägger er så tycker jag ni ska kika in på mig kompis blogg HÄR! Kungligt, godnatt ♥Hästarna fick vila idag. Somnade framför tv:n när jag ko hem från skolan och vaknade två timmar senare. Då hade jag ingen ork för att rida haha. Putsade några grejor och pysslade med hästarna istället. Smörjde hovarna och gjorde ordning Armanis strålröta och Razzias mugg. Hon har haft mugg på högra frambenet enda sen hon kom och den vägrar att försvinna. Vi har provat ALLT men den vägrar försvinna! Någon som har bra tips?

Jag ska snart gå och lägga mig pch är nästan alldeles nyss hemkommen från SRK. På deras tävlingar nästa vecka så har dom alltid en show på ryttarmiddagen så vi har planerat den ikväll. Blir mycket att öva och repetera den här och nästa vecka. Tur allt med skolan är klart i alla fall :)

Världens sötaste Viggo ♥Har regnat nästan hyela dagen idag. Och blåst storm. Och varit svinkallt. Alltså ett väldigt trevligt väder när man tävlar. Eller inte?

Armani

1.10:
0+0 fel. Han tyckte inte det var speciellt högt och hoppade inte super bra men han kändes fin ändå. :) Han var otroligt vild på framhoppningen och tyckte inte alls om när det kom en regnskur farandes bakom honom. Då drog han några varv och bockade! Red inge fort i omhoppningen eftersom han bara är 6 år, men ska nog rida lite fortare kanske för mamma tyckte jag red jätte sakta... Suck

1.20: 4 fel. Rev näst sista hindret som var ett räcke. Tror alla som hade 4 fel rev de hindret... Han var mycket bättre i den här klassen. Hoppade större språng och fokuserade mer. Är jätte nöjd med honom :)

Razzia

1.20:
0+0 fel, 2:a plats. Hon var jätte fin! Kunde ha en jämn galopp hela omhoppningen och kunde svänga henne ganska bra. Det enda negativa var att hon var i bakkanten på tre av oxrarna.

1.30: 8 fel. Egentligen så hoppade hon jätte fina språng och ett av nedslagen var mitt fel, hade inget riktigt tryck i galoppen i svängen. Det andra nedslaget hoppade hon inte ut riktigt så hon red bakkanten. Hon var jätte fin i svängarna den här klassen och jag hade snabbaste tiden. Synd bara att det blir nedslag lite här och där men det är ju djur man sitetr på :)

Varken bilder eller filmer idag p.g.a av det fina vädret. Men det blir film nästa gång när det är hemmatävlingar på SRK!