Red Razzia idag för första gånger på nästan 8 veckor! Är typ överlycklig :D Hon var jätte pigg och tyckte det var så roligt att komma ut i skogen igen! Äntligen säger jag bara!Film från första kvalet på Armani nere i Grevagården:Torsdag: Red första kvalet som var en 1.20 och kom 2:a! Super duper var han :)

Fredag: Red andra kvalet och hade två oturs nedslag, klockren runda ju :( Snabbast tid också!

Söndag: Kvalade till finalen och hade en rullare i trekombinationen... Han var så sjukt fin! Hade inte med mig turen den här helgen men är så häääääääääääär nöjd med min lilla bäbis Armani ♥

Det var verkligen jätte bra tävlingar där! Svåra och bra banor, bra underlag inne på banan, fina hinder. Ja, allt var bra. Dock så var det väldigt hårt på framhoppningen och dyrt i restaurangen. Men vad gör de när allt annat var nästintill perfekt :) 5/5 toastersHar packat allting nu och tvättat hästen så han är fin. Ska finputsa på honom imorgonbitti så han kommer glänsa nere i Grevagården och vinna hela skitenhaha ;) Nämen jag hppas det kommer gå bra! Svåra banor och hårt motstånd, inget att leka med de! Lär väl inte blogga något under helgen med följ gärna på equipe.

Hejdå, hörs på söndag ♥