Migrän hela dagen plus att Razzias utslag är tillbaka. Verkligen inge bra dag idag... La ut annons på Calle i fredags också, glömde säga de.

Utslagen:

Calle K ville också vara med bildhopptönt:
Vad tycker du om dom andra d-ponnysarna som var i globen? typ ridstil, hur dom e, o hur dom tar hand om sina hästar? tacksam för svar!

Joanna, Alexandra och Filip är alla tre jätte trevliga och är duktiga ryttare! Tycker alla var värd att komma till globen för det är inte så lätt att kvala dit. Tyckte jag i alla fall haha. Alla har en bra sits, en bra avståndskänsla till hindrena och är underbara mot sina ponnysar.


Jag har världens hemskaste migrän just nu så jag kan ju inte säga att det går så värst bra att jobba matte... Slutar 13:40 så jag ska ut till de! Har tagit en tablett så jag hopaps det snart går över. När jag har slutat ska jag hem och rida och sen tänker jag lägga mig i sängen och sova...

Idag så åkte jag och mamma till Sundsvalls Ridklubb för att vara med på Pay & Jump. Hoppade 1.10 m med Calle och han var super fin och tyckte det var jätte roligt! Mycket nöjd med honom.

Razzia red jag ut en sväng på en väg. Hon fick galoppera uppför och det tyckte hon var jobbigt, men det är verkligen bra träning för hästarna eftersom dom måste sätta under sig så mycket med bakbenen.

Mycket fina bilder.. Hade ingen aning om att Sofia tog kort haha:

Filmen: