Är fortfarande lite sjuk, men sov till kl 11 idag så jag känner mig lite lite bättre i alla fall :) Var på skolan och städade ur skåpet idag, var en snabbis på birsta och köpte strumpbyxor inför kvällen. Studentfest!! Ska bli jätte kul :D Sitter hos Erika just nu och vi håller på att fixa oss, sedan bär det av till Mange för förfest.

Red Armani på banan idag och trimmade lite. Han kändes ganska bra, lite tung i handen idag. Jobbade honom i en högre form idag och gjorde mycket tempoväxlingar :)

Tagga!!!

Verkligen perfekt tajming att bli sjuk när studenten är på fredag.. Har legat i sängen hela dagen i hopp om att käna mig i alla fall lite bättre, men utan resultat. Suck! Ikväll så äre det middag med klassen på Biteline, ska bli kul, och gott haha. Blir ingen ridning idag för det regnar också.

Igår så hoppade jag Ravioli. Han gick riktigt fint när jag hopapde fram då han var väldigt kugn och avslappnad. Men när jag skulle hoppa en liten bana så blev han genast spänd och studsig, stannade några gånger också. Avlsutade med att hoppa samma övning som jag gjorde när jag hoppade fram och försökte få honom kugn igen. Efter ett tag så slappnade han va helt!
Armani fick sig ett riktigt träningspass i skogen. Han fick trava up för en backe två gånger, och sedan galoppera upp för en anna backe tre gånger, den var dessutom mycket längre och brantare.
Yaoa