Hoppade Armani igår och han gick super fint! Hoppade lite serier, studs och sedan en kort bana. Han skötte sig mycket bra :) Razzia vilade igår och i onsdags så var mammas kompis Lena och longerade henne. Idag ska jag hoppa Razzia och Armanin rider jag nog ut i skogen en sväng. Har även blivit sjuk, igen... Ligger i sänegn och har svinont i halsen! Ska väl kolla på en film och sen bege mig till stallet.

Nästa tävling blir i Högbo nästa helg. Båda två får följa med :) Ska hoppa 1.30, 1.35 och 1.25 på Razzia. Kanske ändrar från 1.25 till 1.30. Anledningen till att vi anmälde oss till 1.25 var att den är bland dom första klasserna på söndagen och mamma vill inte komma hem mitt i natten. Armani ska hoppa 1.20, 1.20 och 1.20.

Hade bra så länge!Är nyss hemkommen från min vän Emma. Nu ska jag till stallet och rida, sen så fyller min granne 18 år. Grattis till honom :) Igår så red jag bara Razzia. Red henne till travbanan en snabbis för jag hade lite tidsbrist. Skulle in till stan och gå en handledarkurs så jag kan börja övningsköra. I 3 timamr satt jag på en hård stol och lyssnade enligt mig på helt onödiga saker... Men nu är det gjort och jag kan nu börja köra bil! AWESOMEHar jobbat på ridskolan idsag också. Det var även elitlagens omgång 2 och det var Piteå som vann. Grattis till dom! :) Efter att jag jobbat klart så pkte jag hem och red mina hästar. Började med Razzia och hon gick ganska bra. När jag skulle galoppera så ville hon inte alls jobba utan bara springa och lattja omkring. Blev lite less på henne. Fick sitta på en volt och ta igenom henne. Blixten gick super. Det avr första gången jag red ut själv till det stället jag var och han brydde sig inte ett dugg. Duktig häst! Det enda han var rädd för var en liten vattenpöl framför ett av terränghindrena som jag skulle hoppa.

Precis när jag hade hoppat upp i sadeln på Razzia så ringer telfonen. Jag svarar och får reda på att det är en kille/gubbe från Idrottens vänner som ville dela ut ett stipendie till mig!! VÄRSTA chocken jag fick haha. Så den 4 maj inne på kasinot så ska jag få ta emot det och även äta middag där. Är jätte glad för det här och det sporrar mig att satsa vidare med hästarna.