Vilken helt underbar dag!! Den började inte speciellt bra men efter att jag klarade teoriprovet så blev det genast mycket bättre. Men när jag sedan även klarade uppkörningen så blev dagen helt underbar, med firande genom att äta middag på stan med mamma och Emil. Livet leker! :')

Så nu är det bäst att ni håller er borta från vägarna, mongot är på G!!BTW red Armani på banan och trimmade!
Känner mig riktigt stolt! Har nyss gjort alla faser plus repetiotionsuppgifter och hade alla rätt på alltihop :D Känns rätt bra inför teoriprovet! Har en sista körlektion imorgon och sen gäller det! Huhu

Idag så var hela alla 3:or och 3:or på Nolia mässan och kollade. Ganska kul. Efter det så åkte jag och Elina till stllet och jag red båda hästarna medan Elina fick agera hästskötare haha :) Började med att rida ut Armani i skogen och han fick klättra/konditionsträna. Han gick riktigt fint. Razzia red jag barbacka på banan. Hade ett vanligt trim-pass med henne och efter ett tag så gick hon jätte fint. Även fast hon hatade mig. Kommer ju åt henne mycket bättre när jag rider barbacka, plus att det är bra träning för mig själv :)

Razzia ♥ Jag = SANT

Aaa det bestog min helg av..

Torsdag: Red Razzia på banan och trimmade, Elina fotade och bilder kommer senare. Armani hopptränade jag för Björn Carlsson och det gick GRYMT bra! Är så nöjd :D Film:

Fredag: Armani vilade och Razzia tränade jag för Leif. Är inte speciellt nöjd för hon var jätte konstig, rädd för allting och spänd. Till exempel så var hon rädd för ett märke efter en bom på backen.. Suck.

Lördag: Armani vilade igen. Razzia fick träna för Leif idag också. Idag så hoppade vi bana och hon kändes riktigt fin! MYCKET bättre än dagen innan. Hoppade en bana på ungefär 1.20 och jag är väldigt nöjd med henne. Hittade en bra rytm runt hela banan och hon var inte lika spänd och rädd. Skönt haha.

Söndag: Åkte skidor med mamma typ halva dagen och det var sjukt kul! Kommer ha ont i benen imorgon i alla fall ;) Efter det så åkte jag till stallet och red ut på Armani. Det var snöstorm ute så hade skidglasögon påmig och såg ut som en tönt haha. Roligast av allt var att Armani skenade med mig på hemvägen och mitt hår som var upsatt i två flätor stog typ rakt ut. Tur ingen såg..