Är nästan precis inkommen från stallet och har ridit den sista hästen, en 4-årig valack som är helt underbar! Lena hjälpte  mig att hoppa honom och det gick mycket bra. Han fick hoppa studs för första gången och de tyckte han var lite svårt. Sedan fick han hoppa ett hinder med en bom före och efter och det gick kungligt! Anledningen till att jag red så sent är för att det inte är lika varmt på kvällen som på dagen. Det är verkligen perfekt väder att rida i på kvällarna!

Avslutar med en bild på snýggingen:
Tror det är 32 grader varmt här.. Helt sjukt. Har ridit två hästar än så länge och har en kvar att rida/hoppa. Red ut i skogen med Armani och fick hjälp av Emma att rida Razzia. Hoppade även Phiona imorse och det gick super. Nu sitter vi inne och bara slappar för det går knappt att vara ute..

Hejdå så länge :)

Dagens ridpass: Emma och jag red ut idag får hon sov hos mig. Vi red ut i skogen och lång galopperade, sedan fick dom klättra lite också. På hemvägen så fick dom även bada i dammen. Tror det uppskattades för både Armani och Razzia slog med frambenen och höll på!

Nu har precis varit med Elina en sista gång innan jag åker, behövdes! Och nu har jag packat klart ALLT! Så jag tänkte slå på en film nu och sedan sova :) Ska kolla på Winter's Bone, hoppas den är bra.. Imorgon ska jag först till sjukhuset och sen bär det av mot Heby och Kamensky. Ska bli så kul!