Började kl halv 12 idag så jag red Rapido inna skolan. Han fick gå en stund på banan och han gick riktigt bra. Var lite stel i höger sida från början mensen när han släppte så var han underbar. Hoppade ett litet spräng också så nu känns han fit for fight till helgen.

Calle blev riden av mamma idag för jag fick var hemma och pluggade till de satans kemi provet imorgon... Mamma sa att han gick bra i alla fall och han blev också riden på banan.

Imoegon åker vi till Umeå och tävlar. Rapido ska hoppa La och Msvb, och Calle får gå La och laget (msvb). Det är sista elitomgången då så jag hoppas vi går till finalen på Strömholm!

Bild från tidningen idag:

Rapido fick vila idag.

Red Calle till Lögdö för att ta en lugn tur. Bara lite galopp ovh mest skritt. Hsn gick super fint från början men sen på vägen hem så började han dumma sig... Han ville helt plötsligt inte gå hemåt :o Det slutade med att han skenade på vägen och nästan gick ner i dom 3 meter djupa dikena. Som tur var så hade mamma ponnyträning hemma och såg allting och kunde springa och hjälpa mig. Det är som om han blir helt blockerad i huvudet och märker ingenting om man tar i tyglarna. Lite skumt.

Tur hab är bra på att hoppa för aööt annat är han inte så trelvlig med haha
Idag så hjälpte mamma mig med att rida. Vi red ut i skogen idag för att kolla om en av våra bästa ridvägar var fri från snö nu. Och de var den! Dom fick galoppera ganska mycket och Calle var VILD! Haha.

Vägen vi red på är verkligen kung bra! Det är en travtränare som bor i närheten och han underhåller den här vägen så det är alltid ett perfelt under lag. Och nu för i åt så har han gjort så att man kan rida runt i stället för att vända där vägen tar slut. Ska försöka ta lite bilder så ni kan se.