Mina hästar fick vila idag faktiskt. Hehe. Men jag har putsat alla grejor :D Stooolt.

Nu är jag med Elina och vi ska på majrasa lite senare. Hare så bra alla :D
Började med att rida Calle en tur i skogen innan skolan började. Han var lite pigg och kastade sighela tiden nästan. Men det är som vanligt haha. Han fick galoppera ganska långt, och en bit in i skogen så finns det faktiskt snö kvar och ganska djup också. Så där tyckte han att det var jätte kul att galoppera.

Rapido små hoppade jag lite på banan. Mamma hade träningen så jag var med där. Han var vild från början men lugnade sedan ner sig när han insåg att han inte skulle få hoppa högre än 60 centimeter. Haha rolig ponny de där.
Idag så hade vi nationella prov i Eng A. Det gick bra hoppas jag, eller det kändes bra iaf haha. Var även på sjukhuset idag på barn och ungdoms mottagningen för att få bort min j*vla huvidvärk. Hade bara "utredning" idag eller vad man ska kalla de. Satt bara och pratade i ungefär 1 timme, sedan tog jag blodprov och sånt shit också. Hopas dom hittar felet nångång för man börjar bli liiiiite lessnu.

Calle fick vila idag i alla fall och Rapido red jag ut en sväng i skogen. Haha och för en gångs skull så var han jätte lugn. Ganska skönt också haha. Tog det lite lugnt på honom idag.