Armani får vila idag och Razzia red jag på banan. Hon var ganska spänd idag för några hinder hade blåst ner. Men annars så tycker jag att hon gick riktigt bra. Han är så arbetsvillig så det finns inte! Jobbade henne över bommar idag. Både i trav och galopp, på böjt spår och på rakt spår :) När jag galopperade över bommarna (de små hindren) så hade jag 21,5m emellan. Dvs 5 galoppsprång. Jag tränade på att växla galoppsprången mellan ovh kunde korta så mycket som till 8 galoppsprång på henne! Och det är VÄLDIGT bra för att vara Razzan :)

Bilder från idag:

Blogg.se-appen ville inte alls samarbeta med mig igår.. Men jg red båda hästarna efter skolan i alla fall och båda fick ut i skogen. Razzia fick klättra ganska mycket också tog jag en liten galopp. Hon kändes fin.

Armani red jag till travbanan och han fick galoppera ett varv bara. Han var lite stel i höger sida men till slut så fick jag igenom honom :) Såret på benet har läkt jätte bra också, kan ta en bild senare idag.

Ska egentligen ha gympa nu kl halv tio men vi ska göra ett eget gympa pass istället, på valfri plats. Så jag tänkte ut i cykla haha.

Näe nu ska jag äta frukost, blir nog scones.. Todels!Känner att hösten är här nu.. Var i stallet i morse men det regnade så ska rida efter skolan istället :)