Träningen i lördags gick så underbart bra! Jag är jätte nöjd med Atmani och jag tror Leof var nöjd också! Vi fick hoppa banan idag och på slutet så höjde Leif lite :) Film kommer.

Var ju på 18-års fest i lördags också och det var roligt. Träffade en massa folk och åt tårta som jag och Emma hade gjort haha. Sen på söndagen så åkte jag hem och red ut barbacka på Razzia. Bara slappade :) Igår fick båda vila för jag klippte mig i stan och kom hem så sent.

Nu ska jag fortsätta ha lektion, bye!

Har nyss satt mig i bilen på väg mot Sundsvalls ridklubb! Idag är det Armanis tur att träna och han såg inte så taggad ut när jag tog ut honom på gången.. Han typ hängde i linorna haha.

Skriver sen när träningen är klar! Todels :)

Hände en liten olycka torsdags då jag fick en boll i huvudet och fick hjärnskakning.. Bara en liten en men ändå, hur fan lyckas jag? Om det inte är sprickor i revbenen så är det hjärnskakning. Aa jag lyckas med allt!

Idag fredag så var det i alla fall hoppträning för Leif Hall. Var med med Razzia (konstig mening det blev :o) och hon gick ganska bra. Hon var väldigt tittig idag och stannade två gånger. Razzia brukar aldrig stanna, även om hon är livrädd. Kan skylla lite på mig också då jag kunde har varit på med skänken lite mer.. Annars så är jag ganska nöjd med henne. Men det kunde ha gått bättre. Har filmer på henne men lägger upp dom imorgon när jag sitter vid en dator.

Kl 9.30 imorgon så är set Armanis tur att träna. Ska bli riktig kul :) Sedan på kvällen så ska jag på 18-års fest!

Godnatt!