Sitter ute påbalkongen på hotellrummet och bara tar det lite lugnt. Äter chips och dricker en härlig drink, finns inget bättre!
 
Dagen har spenderats med de bästa, fiskmåsarna!!!
mina "vänner" lämnade mig på flygplatsen ensam. de tog bussen och jag fick gå...
Ganska långt kan jag säga! Men på vägen träffade jag min sjävsfrände, stig! Han är en fiskmås med bara tre stjärtfjädrar och en krokig näbb, vi hittade varandra direkt och nu ska vi ut och äta middag tillsammans! 
Kan nte bli lyckligare:')
 
Inatt när jag låg och lyssnade på musik på telefonen  så bara stängdes den av. Antg att det var slut på batteri så den fick ladda resten av natten. Vakade vid 9 och skulle starta telefonen, men ingenting händer... Har provat att starta den hur många gånger som helst, både med laddare i och utan laddare. Perfekt tajming när man ska åka utomlands imorgon! Gaaaaaaaaaaaaaaahh är så ARG!!!
 
 
Har i princip nyss kommit hem från jobbet, har hunnit äta en macka. Nu ligger jag i sängen och ska sova, är fruktansvärt trött för det var ganska ycket att göra på jobbet ikväll. Kul men ändå lite jobbigt. Red Armani på banan imorse, han gick ritkigt bra. Gjorde lite mjukgörande övningar på honom och han kändes väldigt mjuk och fin i båda varven :) Efter att jag hade ridit honom så blev han vaccinerad så imorgon får han vila. Imorgon blir det jobb igen men på fredag är jag ledig! UNDERBART! Kanske tar en tur upp till Norrköping och köper lite kläder tills vi åker till Spanien på måndag. Längtar så himla mycket :D