Har sklart blivit sjuk så jag har varit hemma från skolan i 2 dagar. Åkte till skolan för att göra Svenska B nationella provet idag. Annars så har jag bara legat i sängen! Fick ta in in hästarna för det började spöregna. Dyngsur var dom så dom fick ett täcke på sig :) Armani får vila idag för han fick hoppa igår. Morfar hjälpte mig och det gick jätte bra, Armani kändes riktigt fin! Hoppade lydnadsövningar och sedan så avslutade vi med att hoppa en trekombination.
Förresten! I onsdags så blev Razzia tatuerad.. :/
Sitter nu i min onpiece i min lilla husvagn och pluggar som bara den! Ska snart ut till stallet och natta hästarna, sedan blir det sängen för mig.. Idag så red jag Armani till galoppbanan och tränade lite kondition. Han fick galoppera två varv (långa varv!) och i ett ganska högt tempo så att han fick upp flåset ordentligt. Tyckte han kändes rikktigt fin :) Imorgon blir det nog lite trim på banan.
Looooove my onpiece ♥
Aaaaaheej nu var det väldigt längesedan jag bloggade. Tråkigt va? Nä men det finns en anledning till varför jag inte har bloggat, tex att det är grymt mycket i skolan och att jag blev väldigt less när Razzia blev sämre i ryggen igen.. Har inte ridit henne på ungefär 7 veckor, jätte tråkigt :( Som ni kanske vet så blev Razzia dålig i ryggen första gången redan i somras och hon har inte blivit helt bra sedan dess. Veterinärerna har gjort/kollat allt på henne och dom hittar INGET!! Ändå har hästen jätte ont i ryggen och halt på höger bak.. Det vi har kommit fram till är att hon ska triangelmärkas och få bli avelssto. Det är synd tycker jag eftersom hon är en sån fin och underbar häst! Men hellre att hon får bli mamma än att bli utslagen..
Men nog om det här, nu ska jag skriva om något roligare istället!!
image description
Armani är iaf frisk, pepparpeppar.., och honom tävlar jag för fullt nu. Har gjort 4 tävlingar på och det har gått riktigt bra!

Högbo 2-4 mars

1.20: Var nolla och kom åtta
1.30: Dubbelnolla och seger!!
1.30: 4 fel i omhoppning
Sundsvallsridklubb 10-11 mars

1.30: 9 fel i omhoppningen plus en 2:a plats. Red en dålig sväng så han inte såg hindret och vek förbi, plus ett nedslag.


Sundsvalls fältridklubb 16-18 mars

1.30: 4 fel.

Gävle 12-15 april

1.20: Ramlade av på 3:e hindret..
1.30: ett nedslag i grundomg.
Lag 1.30: 8 fel. Båda nedslagen var mitt fel.
1.30 Gävle:
1.20 Gävle:
Nästa tävling blir i Högbo 3-6 maj där även 2:a och 3:e omgången av elitlaget går. Kommer att rida 1.20 och 1.30