Håller seriöst på att avlida.. Det här med att ha en spricka i revbenen är inget att rekommendera, gör fruktansvärt ont!! Ligger i sängen nu och för att det inte ska göra ont måste jag ligga i fosterställning. Verkligen jätte kul. Har inte ens orkat skriva i den här stackars bloggen för att det gör så ont och för att jag är så less.. Kommer en sammanfattning om de senaste dagarna här:

Tisdag: jag och mamma red ut i skogen och slappade. Gjorde inget speciellt, typ klättrade upp för ett berg haha.

Onsdag: var inne i ridhuset och hoppade båda hästarna. Började med Razzia och det första hon gjorde var att krossa mitt knä. Hon kastade sig mot hinderstödet precis när hon var över hindret.. Tack älskade häst! Resten av träningen gick hon riktigt fint. Hon var ovanligt lugn och hoppade ut sprången ordentligt :)

Armani hoppade jag inte så mycket på. Två olika linjer, en med kombination-fyra galoppsprång-oxer och en med räcke-tre galoppsprång-räcke. Är nöjd med båda hästarna!

Hade även körlektion (som gick jätte bra!! :D) och efter de så sov jag hos Johanna. Hade en riktig slappar dag med godis, chips och film.

Torsdag: åkte först med Johanna när hon skulle träna och kl 11 så hade Razzia tid på atg och skulle få träffa tandläkaren :) Red henne på kvällen och hade tänkt trimma henne på banan men då hade BÅDA lamporna gått sönder.... Fick rida på en väg istället och hon var spänd och jobbig haha.

Blev ett låååååångt inlägg men jaja :D Imorgon, fredag, så är det hoppträning kl 14 för Leif Hall med Razzia. Ska försöka fixa filmer så ni får se, men nu ska ska jag sova!!


Kommentera

Publiceras ej