Hästarna fick vila idag. Somnade framför tv:n när jag ko hem från skolan och vaknade två timmar senare. Då hade jag ingen ork för att rida haha. Putsade några grejor och pysslade med hästarna istället. Smörjde hovarna och gjorde ordning Armanis strålröta och Razzias mugg. Hon har haft mugg på högra frambenet enda sen hon kom och den vägrar att försvinna. Vi har provat ALLT men den vägrar försvinna! Någon som har bra tips?

Jag ska snart gå och lägga mig pch är nästan alldeles nyss hemkommen från SRK. På deras tävlingar nästa vecka så har dom alltid en show på ryttarmiddagen så vi har planerat den ikväll. Blir mycket att öva och repetera den här och nästa vecka. Tur allt med skolan är klart i alla fall :)

Världens sötaste Viggo ♥



3 kommentarer

Emma

31 May 2011 09:22

Veredus Neo-Derma! Den salvan är super och fick bort Corinnes mugg på några enstaka tillfällen (hade kämpat med den länge innan)



Hoppas den funkar för dig med =)

Annie

31 May 2011 15:16

Be en veterinär skriva ut örondroppar för hund, funkade KANON för oss - på en vecka var det helt borta. Vi tvättade först med ljummet såpvatten och sedan örondropparna på det morgon och kväll, typ 10 droppar varje gång. En bra sak är att låta hästen stå på gräs istället för "lerhage".

Hoppas det funkar! :)

Anonym

31 May 2011 18:59

spraya med virkon S

Kommentera

Publiceras ej