God kväll!

Nu har jag kommit hem från Emils (min lillebror) hockeymatch och även från Östersund. Helgen har varit jättebra!

Lördag: Mamma hade som sagt träning också så  kl 15 så började första gruppen. Jag skulle även få rida Gustav i den gruppen. Dagens hoppträning bestog mycket av lydnads- och lösgörande övningar. Man skulle till exempel  hoppa tre studs på volt, hoppa titthinder på en åttvolt och en vanlig serie med två studs och sedan ett galoppsprång fram till en oxer. På ena långsidan fanns det en fritt stående oxer som vi skulle träna på att rida på lång anridning. Måste verkligen säga att Gustav va jättefin! Han gick jätte fint och skötte sig utmärkt för att bara vara 6 år. Han var såklart lite valpig och bockade och hade sig men han va inge tittig eller dum. Han hade fina gångarter, jobbade fint i formen och bytte galopp klockrent. Även på hindrena va han fin, väldigt lätt att känna avstånd på grund av hans rytmiska galopp. Haha de va lite kul för han tog tag i hindrena ganska ordentligt men ändå inte så han drog iväg. Hoppade inte så högt utan bara kände lite hur han var att rida.

Söndag: Fick rida Gustav idag också och han kändes bättre idag. Han var lite mer avslappnad idag, och han bockade mer. Hoppade lite bana idag, ungefär samma övning som i torsdags när vi hoppade för Björne. Hoppade lite högre idag också då han bara klev över hindrena igår, nästan ramlade igenom. Hoppade typ 1.20  kanske och inte ens då tog han i. Lill Gurra som jag kallar honom nu, haha, gick mycket bra på banan, han är  så lydig och jätte lätt att få tilllbaka. Och han drog inte lika mycket mor hindrena som han gjorde igår så det var bra. Har tyvärr ingen film eller bilder sen provridningen men ni får nöja er med mina åsikter.

Jag är mycket nöjd efter den här provridningen så nu är det bara hem och fundera! Men vi måste först sälja Rapido och det blir nog inte så lätt :( Nu vet alla att han är till salu så sprid gärna vidare om ni vet nån som letar en D-ponny.

Nu ska jag sova hejdå!

1 kommentarer

M

01 Feb 2010 22:32

Äntligen har du skaffat en hästblogg Jossan!;DÅh,Rappe tycker jag verkar jätte trevlig ju!

Kommentera

Publiceras ej